Puşculiţă mobilă cu fantă, un cadou pentru copilul tău

1

Încă din copilărie am început să învăţăm valoarea banului, iar părinţii ne încurajau să fim cât mai economi. Clasica puşculiţă era o provocare uriaşă, căci emoţia strângerii bănuţilor nu se putea compara cu nimic. Iar când în sfârşit găseam o jucărie de cumpărat cu bănuţii strânşi, spargerea puşculiţei era un eveniment nemaipomenit.

De la purceluş la o puşculiţă mobilă cu fantă

Pușculiră cu fantă pentru bani prețuri ieftine

Pușculită cu fantă pentru bani idelă pentru copii

Puteţi face cadou copilului o puşculiţă mobilă cu fantă şi închidere cu cheie, pentru acces rapid. Acest model de casetă este perfect pentru a-i ajuta pe cei mici să facă economii, fiind motivaţi ca zi de zi să adauge mărunţiş în puşculiţă.

Avantajul unei asemenea casete de tip puşculiţă este posibilitatea deschiderii cu cheie, deci nu este nevoie să spargeţi puşculiţa în momentul golirii ei. Acest avantaj îi oferă durabilitate în timp, căci poate fi umplută şi golită în mod repetat.

Dacă pui în puşculiţa mobilă cu fantă 50 de bani pe zi…

… în 365 de zile vei avea 182,5 lei! Nu poate părea o sumă mare la prima vedere, însă aceşti bani vor fi cu siguranţă o surpriză frumoasă. Cei 50 de bani poate îi lăsăm oricum ca rest la magazinul de colţ, aşa că de ce să nu îi luăm şi să îi punem în propria casetă mobilă Norma TRZ?

Puşculiţa mobilă cu fantă din gama Norma TRZ, ideală pentru toată familia

Nu doar pentru copii această puşculiţă este un cadou potrivit, dar şi pentru adulţi. Toată familia poate pune înăuntru mărunţiş, iar la final suma va fi mai mare. Poate că o casetă mobilă Norma TRZ nu oferă dobândă, dar ai merge la bancă zilnic cu sume atât de mici pentru a le pune în contul de economii? Cu siguranţă că nu! Acasă toată familia poate crea o tradiţie şi în momentul în care cineva găseşte mărunţiş în buzunare va şti unde să îl pună.

Pe de altă parte, această puşculiţă poate reprenta un spaţiu de depozitare pentru scurt timp pentru documente importante, acte personale şi altele. Caseta are pereţi simpli şi rezistă destul de bine la o încercare de jefuire, însă pentru depozitări îndelungate este recomandat să apelaţi la un seif sau dulap antiefracţie.

Fanta puşculiţei mobile Norma TRZ, un avantaj considerabil

Datorită faptului că puşculiţa mobilă Norma TRZ prezintă fantă, depozitarea banilor este mult mai rapidă. Strecuraţi banii prin deschizătură, iar aceştia vor rămâne în siguranţă în interior. Nu este nevoie să deschideţi uşa casetei de fiecare dată când o nouă sumă de bani este introdusă, iar acesta este un avantaj considerabil. În plus, pe copii acest aspect îi duce cu gândul la o puşculiţă de tip porcuşor cu acelaşi model de fantă.

Prezentarea pușculiței mobile cu fantă Norma TRZ

Pușculița mobilă Norma este o casetă mai mică cu fantă pentru bani, în care păstrezi bănuții, și chiar dacă nu primești nicio dobândă, s-ar putea să ai o surpriză plăcută când vei numara economiile făcute. Se folosește pentru depozitarea banilor, valorilor sau a documentelor personale pentru o perioadă temporară. Oferindu-le copiilor cadou o pușculiță, poți începe să-i înveți să economisească, motivându-i astfel să adune cât mai mulți bănuți.

Mai multe detalii despre această casetă cu fantă pentru bani tip puşculiţă mobilă, dar şi despre alte cutii de valori, case de bani mobilă sau casete bijuterii şi documente găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Puşculiţă mobilă cu fantă, un cadou pentru copilul tău, 5.0 out of 5 based on 4 ratings
Share.

Autor