Uşi blindate pentru camere de tezaur, cheia către siguranţă în bănci

1

Cu toţii ne dorim să avem bunurile în siguranţă deplină. Fie că vorbim despre bani, bijuterii sau alte bunuri de preţ, toate trebuie să se afle într-un loc sigur.

Băncile, ideale pentru păstrarea în siguranţă a banilor

Uşi blindate pentru camere de tezaur de calitate

Uşi blindate pentru camere de tezaur Ahti BRD

Din ce în ce mai multe persoane aleg să aibă încredere în bănci, în loc să îşi depoziteze bunurile sau banii în incinta propriei locuinţe. Păstrarea bunurilor acasă poate fi o decizie riscantă. Chiar dacă achiziţionaţi un seif, există riscul ca acesta să nu fie suficient de rezistent în faţa hoţilor.

Pe de altă parte, băncile asigură un standard înalt de siguranţă bunurilor noastre. Secretul acestei siguranţe îl reprezintă investiţia în uşi blindate, care promite protecţie pentru spaţii mari.

Într-o bancă se folosesc uşi blindate pentru camere de tezaur

Uşile de tezaur se zidesc în pereţii unei camere asigurate, construind împreună cu aceasta un seif uriaş. Aşadar, o cameră căreia i se montează o uşă blindată devine un spaţiu mare de depozitare în siguranţă a bunurilor.

Băncile comerciale profită de avantajele oferite de uşile de tezaur. Acestea sunt unelte esenţiale pentru a putea proteja în acelaşi timp un număr mai mare de bunuri, într-o singură cameră securizată.

Ahti BRD, gama ideală de uşi blindate pentru tezaur

Ahti BRD este o gamă de uşi blindate pentru camere de tezaur de calitate înaltă. Acestea respectă standardul antiefracţie EN 1143-1, ceea ce înseamnă că uşile sunt rezistente în caz de spargere. Pentru a obţine o asemenea certificare, aceste uşi blindate pentru camere de tezaur Ahti BRD au fost supuse la numeroase provocări, care mai de care mai dure.

Această gamă de uşi blindate pentru camere de tezaur oferă avantajul unei siguranţe desăvârşite. Dincolo de certificarea EN 1143-1, uşile blindate Ahti BRD oferă cele mai înalte niveluri de protecţie şi prin calitatea încuietorii. Închiderea cu cheie este sigură şi eficientă, îndeplinind standardul de siguranţă EN 1300, Clasa C.

Uşile blindate pentru camere de tezaur Ahti BRD sunt construite din oţel pe bază de mangan pentru protecţia mecanismelor. Acesta este un material dur, care împiedică distrugerea sau pătrunderea prin efracţie folosind diverse metode de atac (manuale, mecanice sau termice). La gradul sporit de siguranţă contribuie şi barele transversale anti-rupere localizate în interiorul uşii. Aceste uşi blindate pentru camere de tezaur sunt perfecte pentru a fi folosite de către băncile comerciale, fiind sigure şi calitative.

Descriere amanunțita a ușilor blindate antiefracție EN 1143-1 pentru camere de tezaur Ahti BRD

Ușile blindate antiefracție EN 1143-1 pentru camere de tezaur îmbină cu succes cele mai recente tehnologii împreună cu un design ergonomic, lucru care joaca un rol-cheie în fabricarea seriei de uși blindate Ahti BRD.

Aceste uși blindate antiefracție EN 1143-1 constituie accesul principal spre o camera blindată si au fost contruite astfel încât să ofere cele mai înalte niveluri de protecție și o rezistență crescută la diferite metode de atac cunoscute, fie ca acestea sunt manuale, mecanice sau termice. Ușile blindate de tezaur din această serie sunt clasificate în conformitate cu standardul antiefracție 1143-1.

Mai multe detalii despre aceste uşi blindate antiefracţie pentru camere de tezaur şi despre alte uşi de tezaur găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Uşi blindate pentru camere de tezaur, cheia către siguranţă în bănci, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor