Obţine un grad maxim de siguranţă cu o uşă blindată pentru bancă

1

V-aţi întrebat vreodată cum reuşesc băncile să păstreze în siguranţă bunuri cu o valoare atât de ridicată? Fiecare bancă este dotată cu seifuri de înaltă tehnologie, cu sisteme de securitate moderne, dar şi uşi blindate de calitate.

O uşă blindată transformă orice cameră într-un seif eficient

Uşă blindată pentru bancă de calitate

Uşă blindată pentru bancă Mielikki BRD

O uşă blindată pentru bancă precum Mielikki BRD are rolul de a transforma camera pe care o securizează într-un seif uriaş. Odată montată, aceasta uşă nu permite accesul persoanelor străine în incintă şi asigură protecţie antifoc şi antiefracţie. Nimeni şi nimic nu poate pătrunde dincolo de o astfel de uşă de înaltă calitate şi tocmai din acest motiv băncile apelează la astfel de tehnologii.

Odată montată în perete, o uşă de tezaur devine o parte din cameră şi o transformă pe aceasta într-un seif uriaş. Înăuntru, băncile păstrează seifuri sau cutii de valori, pline cu banii sau bunurile de preţ ale clienţilor. Bineînţeles, o astfel de uşă blindată se poate monta şi în locuinţa proprie de către persoanele care deţin bunuri de preţ şi vor să le asigure adecvat.

Alege o uşă blindată Mielikki BRD pentru bancă

Gama de uşi blindate Mielikki BRD conţine diverse modele pentru a veni în întâmpinarea clienţilor. Indiferent de dimensiuni, această uşă oferă un  grad maxim de siguranţă termică şi mecanică.

Uşile blindate Mielikki BRD conţin sistem automat de blocare dublă şi încuietori ce ating standardul EN 1300, Clasa B. Uşile blindate de tezaur din seria Mielikki PF BRD sunt testate conform standardului ANIA, satisfăcând Clasa A, în timp ce seria Mielikki ALT BRD satisfac Clasa C. Încuietoarea mecanică aduce un plus de uşurinţă la deschidere, fiind un tip de încuietoare preferată pentru uşile de tezaur.

Uşile blindate, indispensabile în bănci

Uşile de tezaur sunt de nelipsit în bănci, unde securitatea are întâietate. Aceste uşi se zidesc în perete şi sunt unelte desăvârşite în lupta împotriva hoţilor sau a incendiilor. Împreună cu o cameră asigurată, uşile blindate creează un adevărat seif spaţios pentru valorile bancare.

Orice bancă de tip comercial care îşi respectă clienţii trebuie să se asigure că le satisface acestora toate nevoile. Pentru a face imposibilă reuşita unui jaf, băncile trebuie să investească în sisteme de protecţie performante, precum seifuri calitative, sisteme de supraveghere şi uşi blindate, cu care să protejeze bunurile din camerele asigurate.

Descriere amanunțită pentru ușa blindată pentru seif Mielikki BRD

Ușa blindată pentru seif Mielikki BRD este constituită dintr-un cadru de oțel care susține și de care este fixat miezul intern al securității și rezistenței antiefracție. Aripa ușii de tezaur este complet blindată cu un aliaj metalic special, oferind protecție maximă împotriva oricăror atacuri termice și mecanice. Ușa blindată de tezaur din seria Mielikki BRD montată într-o bancă transformă o cameră într-un seif uriaș. Ușa blindată de tezaur din seria Mielikki PF BRD sunt evaluate conform standardelor ANIA ca făcând parte din Clasa A, iar ușa blindată de tezaur din seria Mielikki ALT BRD a fost evaluată ca făcând parte din Clasa C. Aceste uși blindate vin cu încuietori standard mecanice + cheie.

Mai multe detalii despre această uşă blindată pentru seif şi despre alte uşi de tezaur găsiţi pe seifurile.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Obţine un grad maxim de siguranţă cu o uşă blindată pentru bancă, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Share.

Autor